Guillermo Federico Molins Palmeiro

Biografie

Guillermo Federico Molins Palmeiro is een 34-jarige voetballer uit Zweden die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Guillermo Federico speelde was Sarpsborg 08 FF - Ham-Kam op 2022-09-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guillermo Federico Molins Palmeiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guillermo Federico Molins Palmeiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guillermo Federico Molins Palmeiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guillermo Federico Molins Palmeiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guillermo Federico Molins Palmeiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guillermo Federico Molins Palmeiro

Bekijk de matchen en statistieken van Guillermo Federico Molins Palmeiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guillermo Federico Molins Palmeiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guillermo Federico

Achternaam

Molins Palmeiro

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-09-26

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Zweden

Lengte

182 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guillermo Federico Molins Palmeiro mee voetbalt bij Sarpsborg 08 FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook