Guillermo Alfonso Maripán Loaysa

Biografie

Guillermo Alfonso Maripán Loaysa is een 29-jarige voetballer uit Chili die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Guillermo Alfonso speelde was Lorient - Monaco op 2023-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guillermo Alfonso Maripán Loaysa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guillermo Alfonso Maripán Loaysa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guillermo Alfonso Maripán Loaysa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guillermo Alfonso Maripán Loaysa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guillermo Alfonso Maripán Loaysa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guillermo Alfonso Maripán Loaysa

Bekijk de matchen en statistieken van Guillermo Alfonso Maripán Loaysa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guillermo Alfonso Maripán Loaysa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guillermo Alfonso

Achternaam

Maripán Loaysa

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-05-06

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

San Miguel

Afkomst

Chili

Lengte

193 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guillermo Alfonso Maripán Loaysa mee voetbalt bij Monaco, Chile, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook