Guilherme Augusto Alves Dellatorre

Biografie

Guilherme Augusto Alves Dellatorre is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Guilherme Augusto speelde was Mirassol - Avai op 2024-07-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guilherme Augusto Alves Dellatorre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guilherme Augusto Alves Dellatorre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guilherme Augusto Alves Dellatorre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guilherme Augusto Alves Dellatorre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guilherme Augusto Alves Dellatorre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guilherme Augusto Alves Dellatorre

Bekijk de matchen en statistieken van Guilherme Augusto Alves Dellatorre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guilherme Augusto Alves Dellatorre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guilherme Augusto

Achternaam

Alves Dellatorre

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-05-01

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São José do Rio Preto

Afkomst

Brazilië

Lengte

186 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guilherme Augusto Alves Dellatorre mee voetbalt bij Atletico Goianiense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook