Gorka Guruzeta Rodríguez

Biografie

Gorka Guruzeta Rodríguez is een 27-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gorka speelde was Atletico Madrid - Athletic Club op 2024-04-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gorka Guruzeta Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gorka Guruzeta Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gorka Guruzeta Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gorka Guruzeta Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gorka Guruzeta Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gorka Guruzeta Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Gorka Guruzeta Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gorka Guruzeta Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gorka

Achternaam

Guruzeta Rodríguez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-09-12

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

San Sebastián

Afkomst

Spanje

Lengte

188 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gorka Guruzeta Rodríguez mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook