Gonzalo Julián Melero Manzanares

Biografie

Gonzalo Julián Melero Manzanares is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Gonzalo Julián speelde was Valencia - Almeria op 2024-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gonzalo Julián Melero Manzanares in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gonzalo Julián Melero Manzanares in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gonzalo Julián Melero Manzanares in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gonzalo Julián Melero Manzanares een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gonzalo Julián Melero Manzanares een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gonzalo Julián Melero Manzanares

Bekijk de matchen en statistieken van Gonzalo Julián Melero Manzanares. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gonzalo Julián Melero Manzanares hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gonzalo Julián

Achternaam

Melero Manzanares

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-01-02

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

183 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gonzalo Julián Melero Manzanares mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook