Gonzalo Gastón Freitas Silva

Biografie

Gonzalo Gastón Freitas Silva is een 32-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Gonzalo Gastón speelde was Defensor Sporting - CA River Plate op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gonzalo Gastón Freitas Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gonzalo Gastón Freitas Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gonzalo Gastón Freitas Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gonzalo Gastón Freitas Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gonzalo Gastón Freitas Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gonzalo Gastón Freitas Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Gonzalo Gastón Freitas Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gonzalo Gastón Freitas Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gonzalo Gastón

Achternaam

Freitas Silva

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-10-02

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

186 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gonzalo Gastón Freitas Silva mee voetbalt bij Defensor Sporting, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook