Gonzalo Federico González Pereyra

Biografie

Gonzalo Federico González Pereyra is een 29-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Gonzalo Federico speelde was Delfin SC - Universidad Catolica op 2022-10-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gonzalo Federico González Pereyra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gonzalo Federico González Pereyra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gonzalo Federico González Pereyra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gonzalo Federico González Pereyra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gonzalo Federico González Pereyra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gonzalo Federico González Pereyra

Bekijk de matchen en statistieken van Gonzalo Federico González Pereyra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gonzalo Federico González Pereyra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gonzalo Federico

Achternaam

González Pereyra

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-10-07

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Rocha

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

180 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gonzalo Federico González Pereyra mee voetbalt bij Delfin SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook