Gonzalo Ezequiel Paz

Biografie

Gonzalo Ezequiel Paz is een 29-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gonzalo Ezequiel speelde was Barracas Central - Gimnasia L.P. op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gonzalo Ezequiel Paz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gonzalo Ezequiel Paz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gonzalo Ezequiel Paz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gonzalo Ezequiel Paz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gonzalo Ezequiel Paz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gonzalo Ezequiel Paz

Bekijk de matchen en statistieken van Gonzalo Ezequiel Paz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gonzalo Ezequiel Paz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gonzalo Ezequiel

Achternaam

Paz

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-06-06

Geboorteland

Argentinië

Nationaliteit

Argentinië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gonzalo Ezequiel Paz mee voetbalt bij Barracas Central, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook