Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior

Biografie

Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior is een 35-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gleidionor speelde was Changchun Yatai - Wuhan Zall op 2022-09-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior

Bekijk de matchen en statistieken van Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gleidionor

Achternaam

Figueiredo Pinto Júnior

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1986-12-30

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Salvador

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

187 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gleidionor Figueiredo Pinto Júnior mee voetbalt bij Changchun Yatai, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook