Giovane Santana do Nascimento

Biografie

Giovane Santana do Nascimento is een 20-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Giovane speelde was Corinthians - Internacional op 2023-12-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Giovane Santana do Nascimento in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Giovane Santana do Nascimento in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Giovane Santana do Nascimento in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Giovane Santana do Nascimento een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Giovane Santana do Nascimento een assist heeft gegeven in de match.

Stats Giovane Santana do Nascimento

Bekijk de matchen en statistieken van Giovane Santana do Nascimento. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Giovane Santana do Nascimento hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Giovane

Achternaam

Santana do Nascimento

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-11-24

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Giovane Santana do Nascimento mee voetbalt bij Corinthians, Brazil U20, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook