Giorgi Kharaishvili

Biografie

Giorgi Kharaishvili is een 25-jarige voetballer uit Georgië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Giorgi speelde was Zalaegerszegi TE - Ferencvarosi TC op 2021-03-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Giorgi Kharaishvili in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Giorgi Kharaishvili in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Giorgi Kharaishvili in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Giorgi Kharaishvili een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Giorgi Kharaishvili een assist heeft gegeven in de match.

Stats Giorgi Kharaishvili

Bekijk de matchen en statistieken van Giorgi Kharaishvili. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Giorgi Kharaishvili hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Giorgi

Achternaam

Kharaishvili

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-07-29

Geboorteland

Georgië

Nationaliteit

Georgië

Lengte

183 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Giorgi Kharaishvili mee voetbalt bij Ferencvarosi TC, Georgia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook