Gilberto Oliveira Souza Junior

Biografie

Gilberto Oliveira Souza Junior is een 35-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gilberto speelde was Juventude - Internacional op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gilberto Oliveira Souza Junior in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gilberto Oliveira Souza Junior in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gilberto Oliveira Souza Junior in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gilberto Oliveira Souza Junior een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gilberto Oliveira Souza Junior een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gilberto Oliveira Souza Junior

Bekijk de matchen en statistieken van Gilberto Oliveira Souza Junior. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gilberto Oliveira Souza Junior hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gilberto

Achternaam

Oliveira Souza Junior

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-06-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Piranhas

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gilberto Oliveira Souza Junior mee voetbalt bij Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook