Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero

Biografie

Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero is een 42-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Giancarlo Gregorio speelde was Deportivo Tachira FC - Puerto Cabello op 2020-02-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero

Bekijk de matchen en statistieken van Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Giancarlo Gregorio

Achternaam

Maldonado Marrero

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

42 jaar

Geboortedatum

1982-06-29

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Afkomst

Venezuela

Lengte

172 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Giancarlo Gregorio Maldonado Marrero mee voetbalt bij Puerto Cabello, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook