Gervasio Olivera Fernández

Biografie

Gervasio Olivera Fernández is een 23-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gervasio speelde was CA River Plate - Atletico Torque op 2023-12-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gervasio Olivera Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gervasio Olivera Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gervasio Olivera Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gervasio Olivera Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gervasio Olivera Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gervasio Olivera Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Gervasio Olivera Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gervasio Olivera Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gervasio

Achternaam

Olivera Fernández

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-08-01

Geboorteland

Uruguay

Afkomst

Uruguay

Lengte

177 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gervasio Olivera Fernández mee voetbalt bij CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook