Germán Sánchez Barahona

Biografie

Germán Sánchez Barahona is een 36-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Germán speelde was Levante - Racing Santander op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Germán Sánchez Barahona in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Germán Sánchez Barahona in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Germán Sánchez Barahona in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Germán Sánchez Barahona een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Germán Sánchez Barahona een assist heeft gegeven in de match.

Stats Germán Sánchez Barahona

Bekijk de matchen en statistieken van Germán Sánchez Barahona. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Germán Sánchez Barahona hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Germán

Achternaam

Sánchez Barahona

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-12-12

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

San Fernando

Afkomst

Spanje

Lengte

187 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Germán Sánchez Barahona mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook