Gerard Fernández Castellano

Biografie

Gerard Fernández Castellano is een 21-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gerard speelde was Racing Santander - Villarreal II op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gerard Fernández Castellano in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gerard Fernández Castellano in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gerard Fernández Castellano in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gerard Fernández Castellano een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gerard Fernández Castellano een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gerard Fernández Castellano

Bekijk de matchen en statistieken van Gerard Fernández Castellano. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gerard Fernández Castellano hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gerard

Achternaam

Fernández Castellano

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-10-04

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

L'Hospitalet de Llobregat

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gerard Fernández Castellano mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook