George Andrei Miron

Biografie

George Andrei Miron is een 29-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die George Andrei speelde was FC Botosani - CS Universitatea Craiova op 2024-02-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij George Andrei Miron in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat George Andrei Miron in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij George Andrei Miron in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat George Andrei Miron een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat George Andrei Miron een assist heeft gegeven in de match.

Stats George Andrei Miron

Bekijk de matchen en statistieken van George Andrei Miron. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor George Andrei Miron hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

George Andrei

Achternaam

Miron

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-05-28

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Galaţi

Afkomst

Roemenië

Lengte

185 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar George Andrei Miron mee voetbalt bij Universitatea Cluj, Romania U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook