Geferson Cerqueira Teles

Biografie

Geferson Cerqueira Teles is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Geferson speelde was CSKA Sofia - Slavia Sofia op 2021-09-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Geferson Cerqueira Teles in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Geferson Cerqueira Teles in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Geferson Cerqueira Teles in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Geferson Cerqueira Teles een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Geferson Cerqueira Teles een assist heeft gegeven in de match.

Stats Geferson Cerqueira Teles

Bekijk de matchen en statistieken van Geferson Cerqueira Teles. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Geferson Cerqueira Teles hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Geferson

Achternaam

Cerqueira Teles

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1994-05-13

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Lauro de Freitas

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

181 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Geferson Cerqueira Teles mee voetbalt bij CSKA Sofia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook