Gastón Agustín Heredia

Biografie

Gastón Agustín Heredia is een 24-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gastón Agustín speelde was Palestino - Cerro Largo op 2020-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gastón Agustín Heredia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gastón Agustín Heredia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gastón Agustín Heredia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gastón Agustín Heredia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gastón Agustín Heredia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gastón Agustín Heredia

Bekijk de matchen en statistieken van Gastón Agustín Heredia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gastón Agustín Heredia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gastón Agustín

Achternaam

Heredia

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-06-16

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Mendiolaza

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

192 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gastón Agustín Heredia mee voetbalt bij Cerro Largo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook