Gary Christofer Kagelmacher Pérez

Biografie

Gary Christofer Kagelmacher Pérez is een 34-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gary Christofer speelde was U. Catolica - Union Espanola op 2023-03-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gary Christofer Kagelmacher Pérez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gary Christofer Kagelmacher Pérez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gary Christofer Kagelmacher Pérez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gary Christofer Kagelmacher Pérez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gary Christofer Kagelmacher Pérez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gary Christofer Kagelmacher Pérez

Bekijk de matchen en statistieken van Gary Christofer Kagelmacher Pérez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gary Christofer Kagelmacher Pérez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gary Christofer

Achternaam

Kagelmacher Pérez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-04-21

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

183 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gary Christofer Kagelmacher Pérez mee voetbalt bij U. Catolica, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook