Gabriel Teixeira Aragão

Biografie

Gabriel Teixeira Aragão is een 23-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Gabriel speelde was Atletico Paranaense - Bahia op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Teixeira Aragão in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Teixeira Aragão in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Teixeira Aragão in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Teixeira Aragão een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Teixeira Aragão een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Teixeira Aragão

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Teixeira Aragão. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Teixeira Aragão hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel

Achternaam

Teixeira Aragão

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-04-01

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

169 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Teixeira Aragão mee voetbalt bij Bahia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook