Gabriel Santana Pinto

Biografie

Gabriel Santana Pinto is een 34-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gabriel speelde was Ponte Preta - Mirassol op 2024-07-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Santana Pinto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Santana Pinto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Santana Pinto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Santana Pinto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Santana Pinto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Santana Pinto

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Santana Pinto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Santana Pinto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel

Achternaam

Santana Pinto

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-01-06

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Salvador

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Santana Pinto mee voetbalt bij Mirassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook