Gabriel Rafael Fuentes Gómez

Biografie

Gabriel Rafael Fuentes Gómez is een 27-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gabriel Rafael speelde was Millonarios - Junior op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Rafael Fuentes Gómez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Rafael Fuentes Gómez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Rafael Fuentes Gómez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Rafael Fuentes Gómez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Rafael Fuentes Gómez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Rafael Fuentes Gómez

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Rafael Fuentes Gómez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Rafael Fuentes Gómez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel Rafael

Achternaam

Fuentes Gómez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-02-09

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Santa Marta

Afkomst

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Rafael Fuentes Gómez mee voetbalt bij Colombia, Junior, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook