Gabriel Pereira Taliari

Biografie

Gabriel Pereira Taliari is een 27-jarige voetballer uit Braziliƫ die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gabriel speelde was Fortaleza EC - Juventude op 2024-06-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Pereira Taliari in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Pereira Taliari in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Pereira Taliari in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon āš½ of een fistbump šŸ¤œ. De voetbal geeft aan dat Gabriel Pereira Taliari een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Pereira Taliari een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Pereira Taliari

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Pereira Taliari. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Pereira Taliari hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel

Achternaam

Pereira Taliari

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-04-13

Geboorteland

Braziliƫ

Geboorteplaats

Mococa

Afkomst

Braziliƫ

Lengte

176 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Pereira Taliari mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook