Gabriel Pereira Magalhães dos Santos

Biografie

Gabriel Pereira Magalhães dos Santos is een 22-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gabriel speelde was Belenenses - Vilafranquense op 2023-01-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Pereira Magalhães dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Pereira Magalhães dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Pereira Magalhães dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Pereira Magalhães dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Pereira Magalhães dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Pereira Magalhães dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Pereira Magalhães dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Pereira Magalhães dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel

Achternaam

Pereira Magalhães dos Santos

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2000-05-07

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Pereira Magalhães dos Santos mee voetbalt bij Vilafranquense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook