Gabriel José Ferreira Mesquita

Biografie

Gabriel José Ferreira Mesquita is een 23-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Gabriel José speelde was Botafogo - Guarani Campinas op 2021-11-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel José Ferreira Mesquita in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel José Ferreira Mesquita in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel José Ferreira Mesquita in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel José Ferreira Mesquita een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel José Ferreira Mesquita een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel José Ferreira Mesquita

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel José Ferreira Mesquita. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel José Ferreira Mesquita hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel José

Achternaam

Ferreira Mesquita

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1998-09-14

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Maceió

Nationaliteit

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel José Ferreira Mesquita mee voetbalt bij Guarani Campinas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook