Gabriel Alejandro Báez Corradi

Biografie

Gabriel Alejandro Báez Corradi is een 28-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gabriel Alejandro speelde was Puerto Cabello - Club Nacional op 2024-02-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Alejandro Báez Corradi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Alejandro Báez Corradi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Alejandro Báez Corradi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Alejandro Báez Corradi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Alejandro Báez Corradi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Alejandro Báez Corradi

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Alejandro Báez Corradi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Alejandro Báez Corradi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel Alejandro

Achternaam

Báez Corradi

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-07-21

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Gobernador Castro

Afkomst

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Alejandro Báez Corradi mee voetbalt bij Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook