Fredy Joel Martínez Mancilla

Biografie

Fredy Joel Martínez Mancilla is een 22-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Fredy Joel speelde was Club Nacional - Wanderers op 2023-11-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fredy Joel Martínez Mancilla in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fredy Joel Martínez Mancilla in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fredy Joel Martínez Mancilla in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fredy Joel Martínez Mancilla een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fredy Joel Martínez Mancilla een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fredy Joel Martínez Mancilla

Bekijk de matchen en statistieken van Fredy Joel Martínez Mancilla. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fredy Joel Martínez Mancilla hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fredy Joel

Achternaam

Martínez Mancilla

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-05-01

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Durazno

Afkomst

Uruguay

Lengte

170 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fredy Joel Martínez Mancilla mee voetbalt bij Danubio, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook