Frederic Ferreira Maciel

Biografie

Frederic Ferreira Maciel is een 28-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Frederic Ferreira speelde was Moreirense - Torreense op 2022-08-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Frederic Ferreira Maciel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Frederic Ferreira Maciel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Frederic Ferreira Maciel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Frederic Ferreira Maciel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Frederic Ferreira Maciel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Frederic Ferreira Maciel

Bekijk de matchen en statistieken van Frederic Ferreira Maciel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Frederic Ferreira Maciel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Frederic Ferreira

Achternaam

Maciel

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-03-15

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Grenoble

Nationaliteit

Portugal

Lengte

175 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Frederic Ferreira Maciel mee voetbalt bij Torreense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook