Frank Opoku Acheampong

Biografie

Frank Opoku Acheampong is een 28-jarige voetballer uit Ghana die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Frank speelde was Guangzhou R&F - Shenzhen Ruby FC op 2022-10-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Frank Opoku Acheampong in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Frank Opoku Acheampong in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Frank Opoku Acheampong in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Frank Opoku Acheampong een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Frank Opoku Acheampong een assist heeft gegeven in de match.

Stats Frank Opoku Acheampong

Bekijk de matchen en statistieken van Frank Opoku Acheampong. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Frank Opoku Acheampong hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Frank

Achternaam

Opoku Acheampong

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1993-10-16

Geboorteland

Ghana

Geboorteplaats

Accra

Nationaliteit

Ghana

Lengte

169 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Frank Opoku Acheampong mee voetbalt bij Shenzhen Ruby FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook