Franculino Gluda Djú

Biografie

Franculino Gluda Djú is een 19-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Franculino speelde was Burkina Faso - Guinea-Bissau op 2023-11-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Franculino Gluda Djú in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Franculino Gluda Djú in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Franculino Gluda Djú in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Franculino Gluda Djú een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Franculino Gluda Djú een assist heeft gegeven in de match.

Stats Franculino Gluda Djú

Bekijk de matchen en statistieken van Franculino Gluda Djú. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Franculino Gluda Djú hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Franculino

Achternaam

Gluda Djú

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

19 jaar

Geboortedatum

2004-06-28

Geboorteland

Guinee-Bissau

Afkomst

Guinee-Bissau

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Franculino Gluda Djú mee voetbalt bij FC Midtjylland, Guinea-Bissau, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook