Franco Ramón Torres

Biografie

Franco Ramón Torres is een 24-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Franco Ramón speelde was Colo Colo - Deportes Copiapo op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Franco Ramón Torres in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Franco Ramón Torres in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Franco Ramón Torres in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Franco Ramón Torres een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Franco Ramón Torres een assist heeft gegeven in de match.

Stats Franco Ramón Torres

Bekijk de matchen en statistieken van Franco Ramón Torres. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Franco Ramón Torres hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Franco Ramón

Achternaam

Torres

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-09-25

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

San Luis Del Palmar

Afkomst

Argentinië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Franco Ramón Torres mee voetbalt bij Gimnasia L.P., ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook