Francisco Vidal Bareiro Muñoz

Biografie

Francisco Vidal Bareiro Muñoz is een 24-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Francisco Vidal speelde was UCV - Metropolitanos FC op 2023-10-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Vidal Bareiro Muñoz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Vidal Bareiro Muñoz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Vidal Bareiro Muñoz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Vidal Bareiro Muñoz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Vidal Bareiro Muñoz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Vidal Bareiro Muñoz

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Vidal Bareiro Muñoz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Vidal Bareiro Muñoz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Vidal

Achternaam

Bareiro Muñoz

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-11-21

Geboorteland

Paraguay

Afkomst

Paraguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Vidal Bareiro Muñoz mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook