Francisco Javier Montero Rubio

Biografie

Francisco Javier Montero Rubio is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Francisco Javier speelde was Benfica - Arouca op 2024-05-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Javier Montero Rubio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Javier Montero Rubio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Javier Montero Rubio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Javier Montero Rubio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Javier Montero Rubio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Javier Montero Rubio

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Javier Montero Rubio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Javier Montero Rubio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Javier

Achternaam

Montero Rubio

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-01-14

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Sevilla

Afkomst

Spanje

Lengte

185 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Javier Montero Rubio mee voetbalt bij Arouca, Spain U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook