Francisco Javier Hidalgo Gómez

Biografie

Francisco Javier Hidalgo Gómez is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Francisco Javier speelde was Ludogorets - Lokomotiv Plovdiv op 2024-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Javier Hidalgo Gómez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Javier Hidalgo Gómez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Javier Hidalgo Gómez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Javier Hidalgo Gómez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Javier Hidalgo Gómez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Javier Hidalgo Gómez

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Javier Hidalgo Gómez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Javier Hidalgo Gómez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Javier

Achternaam

Hidalgo Gómez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-03-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Sevilla

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Javier Hidalgo Gómez mee voetbalt bij Ludogorets, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook