Francisco Javier Cerro

Biografie

Francisco Javier Cerro is een 35-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Francisco Javier speelde was Fenix - Wanderers op 2023-12-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Javier Cerro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Javier Cerro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Javier Cerro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Javier Cerro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Javier Cerro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Javier Cerro

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Javier Cerro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Javier Cerro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Javier

Achternaam

Cerro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-02-09

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Santiago del Estero

Afkomst

Argentinië

Lengte

179 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Javier Cerro mee voetbalt bij Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook