Francisco Hyun Sol Kim

Biografie

Francisco Hyun Sol Kim is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Francisco speelde was Fluminense - Juventude op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Hyun Sol Kim in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Hyun Sol Kim in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Hyun Sol Kim in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Hyun Sol Kim een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Hyun Sol Kim een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Hyun Sol Kim

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Hyun Sol Kim. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Hyun Sol Kim hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco

Achternaam

Hyun Sol Kim

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-05-16

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Cascavel

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

174 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Hyun Sol Kim mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook