Francisco Guillermo Ochoa Magaña

Biografie

Francisco Guillermo Ochoa Magaña is een 38-jarige voetballer uit Mexico die meestal als doelman speelt. De laatste match die Francisco Guillermo speelde was Cagliari - Salernitana op 2024-03-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Guillermo Ochoa Magaña in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Guillermo Ochoa Magaña in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Guillermo Ochoa Magaña in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Guillermo Ochoa Magaña een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Guillermo Ochoa Magaña een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Guillermo Ochoa Magaña

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Guillermo Ochoa Magaña. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Guillermo Ochoa Magaña hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Guillermo

Achternaam

Ochoa Magaña

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1985-07-13

Geboorteland

Mexico

Geboorteplaats

Guadalajara

Afkomst

Mexico

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Guillermo Ochoa Magaña mee voetbalt bij Mexico, Salernitana, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook