Francisco García Solsona

Biografie

Francisco García Solsona is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Francisco speelde was Apollon Limassol - Anorthosis op 2023-11-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco García Solsona in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco García Solsona in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco García Solsona in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco García Solsona een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco García Solsona een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco García Solsona

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco García Solsona. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco García Solsona hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco

Achternaam

García Solsona

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-12-07

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Villarreal

Afkomst

Spanje

Lengte

170 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco García Solsona mee voetbalt bij Anorthosis, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook