Francisco Fernandes Conceição

Biografie

Francisco Fernandes Conceição is een 21-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Francisco Fernandes speelde was Santa Clara - FC Porto op 2024-02-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Fernandes Conceição in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Fernandes Conceição in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Fernandes Conceição in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Fernandes Conceição een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Fernandes Conceição een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Fernandes Conceição

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Fernandes Conceição. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Fernandes Conceição hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Fernandes

Achternaam

Conceição

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-12-14

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Fernandes Conceição mee voetbalt bij FC Porto, Portugal U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook