Francisco Evanilson de Lima Barbosa

Biografie

Francisco Evanilson de Lima Barbosa is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Francisco Evanilson speelde was GIL Vicente - FC Porto op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Evanilson de Lima Barbosa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Evanilson de Lima Barbosa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Evanilson de Lima Barbosa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Evanilson de Lima Barbosa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Evanilson de Lima Barbosa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Evanilson de Lima Barbosa

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Evanilson de Lima Barbosa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Evanilson de Lima Barbosa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Evanilson

Achternaam

de Lima Barbosa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-10-06

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Fortaleza

Afkomst

Brazilië

Lengte

180 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Evanilson de Lima Barbosa mee voetbalt bij FC Porto, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook