Francisco Arturo Alarcón Cruz

Biografie

Francisco Arturo Alarcón Cruz is een 32-jarige voetballer uit Chili die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Francisco Arturo speelde was Huachipato - Cobresal op 2023-01-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco Arturo Alarcón Cruz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco Arturo Alarcón Cruz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco Arturo Alarcón Cruz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco Arturo Alarcón Cruz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco Arturo Alarcón Cruz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco Arturo Alarcón Cruz

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco Arturo Alarcón Cruz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco Arturo Alarcón Cruz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco Arturo

Achternaam

Alarcón Cruz

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-02-25

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Santiago de Chile

Nationaliteit

Chili

Lengte

189 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco Arturo Alarcón Cruz mee voetbalt bij Cobresal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook