Francesc Xavier Molina Arias

Biografie

Francesc Xavier Molina Arias is een 35-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Francesc Xavier speelde was KAA Gent - KAS Eupen op 2019-08-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francesc Xavier Molina Arias in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francesc Xavier Molina Arias in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francesc Xavier Molina Arias in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francesc Xavier Molina Arias een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francesc Xavier Molina Arias een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francesc Xavier Molina Arias

Bekijk de matchen en statistieken van Francesc Xavier Molina Arias. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francesc Xavier Molina Arias hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francesc Xavier

Achternaam

Molina Arias

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1986-07-19

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Tarragona

Nationaliteit

Spanje

Lengte

182 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francesc Xavier Molina Arias mee voetbalt bij KAS Eupen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook