Florian Niederlechner

Biografie

Florian Niederlechner is een 31-jarige voetballer uit Duitsland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Florian speelde was FC Augsburg - Bayern Munich op 2022-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Florian Niederlechner in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Florian Niederlechner in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Florian Niederlechner in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Florian Niederlechner een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Florian Niederlechner een assist heeft gegeven in de match.

Stats Florian Niederlechner

Bekijk de matchen en statistieken van Florian Niederlechner. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Florian Niederlechner hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Florian

Achternaam

Niederlechner

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1990-10-24

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Ebersberg

Nationaliteit

Duitsland

Lengte

187 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Florian Niederlechner mee voetbalt bij FC Augsburg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook