Florian Kastenmeier

Biografie

Florian Kastenmeier is een 25-jarige voetballer uit Duitsland die meestal als doelman speelt. De laatste match die Florian speelde was Fortuna Dusseldorf - FC Magdeburg op 2023-01-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Florian Kastenmeier in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Florian Kastenmeier in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Florian Kastenmeier in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Florian Kastenmeier een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Florian Kastenmeier een assist heeft gegeven in de match.

Stats Florian Kastenmeier

Bekijk de matchen en statistieken van Florian Kastenmeier. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Florian Kastenmeier hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Florian

Achternaam

Kastenmeier

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-06-28

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Regensburg

Nationaliteit

Duitsland

Lengte

192 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Florian Kastenmeier mee voetbalt bij Fortuna Dusseldorf, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook