Flavien Le Postollec

Biografie

Flavien Le Postollec is een 40-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Flavien speelde was RWDM - KSMK Deinze op 2020-12-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Flavien Le Postollec in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Flavien Le Postollec in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Flavien Le Postollec in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Flavien Le Postollec een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Flavien Le Postollec een assist heeft gegeven in de match.

Stats Flavien Le Postollec

Bekijk de matchen en statistieken van Flavien Le Postollec. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Flavien Le Postollec hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Flavien

Achternaam

Le Postollec

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1984-02-19

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Abidjan

Afkomst

Frankrijk

Lengte

182 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Flavien Le Postollec mee voetbalt bij KSMK Deinze, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook