Fidencio Oviedo Domínguez

Biografie

Fidencio Oviedo Domínguez is een 35-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fidencio speelde was Bolívar - Oriente Petrolero op 2020-12-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fidencio Oviedo Domínguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fidencio Oviedo Domínguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fidencio Oviedo Domínguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fidencio Oviedo Domínguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fidencio Oviedo Domínguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fidencio Oviedo Domínguez

Bekijk de matchen en statistieken van Fidencio Oviedo Domínguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fidencio Oviedo Domínguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fidencio

Achternaam

Oviedo Domínguez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-05-30

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Ciudad del Este

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

177 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fidencio Oviedo Domínguez mee voetbalt bij Bolívar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook