Fidel Chaves de la Torre

Biografie

Fidel Chaves de la Torre is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fidel speelde was Elche - Mirandes op 2023-12-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fidel Chaves de la Torre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fidel Chaves de la Torre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fidel Chaves de la Torre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fidel Chaves de la Torre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fidel Chaves de la Torre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fidel Chaves de la Torre

Bekijk de matchen en statistieken van Fidel Chaves de la Torre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fidel Chaves de la Torre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fidel

Achternaam

Chaves de la Torre

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-10-27

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Dehesa de Riotinto

Afkomst

Spanje

Lengte

180 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fidel Chaves de la Torre mee voetbalt bij Elche, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook