Fernando Martínez Rubio

Biografie

Fernando Martínez Rubio is een 33-jarige voetballer uit Spanje die meestal als doelman speelt. De laatste match die Fernando speelde was Almeria - Las Palmas op 2023-10-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Martínez Rubio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Martínez Rubio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Martínez Rubio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Martínez Rubio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Martínez Rubio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Martínez Rubio

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Martínez Rubio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Martínez Rubio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando

Achternaam

Martínez Rubio

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-06-10

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Murcia

Afkomst

Spanje

Lengte

185 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Martínez Rubio mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook