Fernando José Marques Maciel

Biografie

Fernando José Marques Maciel is een 26-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Fernando José speelde was Ponte Preta - Mirassol op 2024-07-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando José Marques Maciel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando José Marques Maciel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando José Marques Maciel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando José Marques Maciel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando José Marques Maciel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando José Marques Maciel

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando José Marques Maciel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando José Marques Maciel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando José

Achternaam

Marques Maciel

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-07-19

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Luís

Afkomst

Brazilië

Lengte

174 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando José Marques Maciel mee voetbalt bij Mirassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook